Selecteer een pagina

E-bike

Dé e-bike specialist in Oost-Souburg

De elektrische fiets, ook bekend als de e-bike, wordt ook in Zeeland steeds populairder. Steeds meer mensen zien de pluspunten in van een fiets met trapondersteuning ten opzichte van de klassieke fiets.

De voordelen van een elektrische fiets zijn enorm:
– het fietsen van langere afstanden wordt prettig
– tegenwind minder hinderlijk
– de inspanning is minder, waardoor je minder zweet

Voor veel mensen die voor hun werk reizen is de elektrische fiets een goed alternatief voor de auto of het openbaar vervoer. Je hebt geen hoge brandstofkosten en abonnementen voor het openbaar vervoer zijn met een elektrische fiets niet aan de orde.

De beslissing voor de aankoop van een elektrische fiets wordt meestal niet in één keer genomen. Wie zich oriënteert op een elektrische fiets, ziet al snel door de bomen het bos niet meer. De moeilijke technische termen die je overal leest en tevens is het assortiment vaak groot. Welke e-bike is voor u perfect en welke is niet geschikt of in mindere mate? De aankoop van een elektrische fiets vormt een investering en vraagt om een goed advies en persoonlijke begeleiding.

Om het maximale fietsplezier uit je elektrische fiets te halen geeft Rijwielhandel Boone als e-bike specialist u de juiste adviezen zodat wij in samenspraak de meest geschikte e-bike voor u selecteren.

Bezoek onze winkel!

Benieuwd naar ons aanbod e-bikes? Kom langs en maak kosteloos een proefrit. Eén van onze medewerkers helpt u persoonlijk op weg!

Heeft u vragen? Neem dan vrijblijvend contact op. 

Een greep uit onze merken